Locatie DISCON 2019

De St@art  Apenheul 

JC Wilslaan 21 7323 HK  Apeldoorn

Het organisatiecomité van RC Apeldoorn Noord nodigt u graag uit in deze toplocatie in Apeldoorn.

Duurzaamheid en natuurbehoud staan hoog in het vaandel bij Apenheul. Zij streven ernaar de kwaliteit van de leefgebieden van apen in het wild te verbeteren. Apenheul Evenementen wil organisaties met een soortgelijke missie stimuleren om hun boodschap over te brengen. De duurzame congres- en evenementenlocatie De St@art ligt in een natuurrijke omgeving en is met een prachtig dierenpark in de achtertuin een uniek, inspirerend en groen podium voor kleine en grote bedrijven.

Sinds de oprichting van Apenheul streven zij duurzaamheid en natuurbehoud na. De St@art is volledig CO2 neutraal en in heel Apenheul wordt een duurzaam inkoopbeleid gehanteerd. In het park zelf creëren ze liefde en bewondering voor de natuur bij hun bezoekers. Tot slot zijn zij zeer betrokken bij natuurbehoudprojecten wereldwijd om apen in het wild en hun leefgebied te beschermen.

 

Route advies 

 

Gebruik Google maps.

Navigatie: JC Wilslaan 21, hoek Burg. Roosemale Nepveulaan, Apeldoorn.
Vanaf de snelwegen staan borden Apenheul aangegeven en er is voldoende parkeergelegenheid bij de ingang van het park.

 

Openbaar Vervoer : Vanaf het Centraal Station in Apeldoorn kunt u bus 2 of 3 richting de Rijkskantoren/Apenheul nemen. Deze bus stopt tegenover de ingang van de Apenheul naast het parkeerterrein.

Per fiets: Er is er een aparte fietsenstalling, dus voor de locale Rotarians onder ons, kom gewoon op de fiets.